Πολιτική
Τρίτη, 04 Απριλίου 2006 20:26

Υβριστικά συνθήματα κατά Παπανδρέου παρουσία Βουλγαράκη

Ο Υπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Βουλγαράκης, μετά τη φοιτητική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου μίλησε http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/04/04/1174515.htm , και ακούστηκαν ορισμένα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αν νιώθει υπερήφανος για τη φοιτητική οργάνωση, δήλωσε:

«Εγώ ήμουν και είμαι υπερήφανος για τη ΔΑΠ και δεν έχει σχέση αυτό να κάνει με τέτοιου είδους συνθήματα. Η παράταξή μας ήταν πάντα κόσμια και σας θυμίζω ότι έχει δώσει μάχες για να διατηρηθεί αυτό το κλίμα κοσμιότητας και μέσα και έξω από τη Βουλή». «Είναι προφανές, ότι υβριστικά συνθήματα που εκφώνησε μικρή ομάδα φοιτητών, δεν μπορούν και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με μένα ούτε με τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών της ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Είναι καταδικαστέα και σε καμιά περίπτωση δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό που συνειδητά υπηρετούμε».

Βαρύτατα εκτεθειμένος είναι, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Αθανασάκη, ο Υπουργός Πολιτισμού, γιατί «ανέχθηκε υβριστικά συνθήματα στελεχών της Νεολαίας της ΝΔ», και πρόσθεσε ότι όσο αυτά τα χυδαία συνθήματα δεν καταδικάζονται, μας πηγαίνουν πολλά χρόνια πίσω.

Κατηγορηματικά καταδίκασε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Παπανικολάου τα απρεπή συνθήματα.