Αθλητικά
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 20:54

Πήρε βαθμό (2-2) στο Αγρίνιο η ΑΕΛ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Παναιτωλικός με την ΑΕΛ στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο Παναιτωλικός με την ΑΕΛ στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ανωτερότητά τους μετουσιώθηκε σε δύο τέρματα και κατ΄ επέκταση τους απέφερε μια σχετική άνεση στη διαχείριση.

Στο 24ο λεπτό ο Μανά έκανε σέντρα-σουτ, ο Κρίστινσον απέκρουσε ασταθώς, το σουτ του Μπάιροβιτς «μπλόκαρε» ο Μπέρτος, αλλά ο Μάζουρεκ στο ριμπάουντ άνοιξε το σκορ από κοντά.

Οι «βυσσινί» έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 34΄, όταν ο Λεοζίνιο έφυγε μόνος στην αντεπίθεση αλλά ενώ είδε ότι δεν είχε την ταχύτητα για να φτάσει ανενόχλητος απέναντι στον Γιαννακόπουλο δεν πάσαρε στον Ντέλετιτς, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Αμαράλ.

Τελικά ο Παναιτωλικός πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 καθώς στο 42΄ ο Μπάιροβιτς διπλασίασε, αλλά με αντικανονικό τρόπο αφού στην κεφαλιά-πάσα του Μανά ήταν ακάλυπτος.

Εκ διαμέτρου αντίθετο το σκηνικό στην επανάληψη, με τη θεσσαλική ομάδα να βγάζει πείσμα, ψυχή και αντίδραση και να φτάνει στην ισοφάριση, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό.

Στο 62΄ ο Ντέλετιτς με «συστημένη» σέντρα βρήκε στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας τον Φατιόν, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 1-2, ενώ στο 68΄ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε άψογα το πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Λιάβα στον Μπαργκάν και ισοφάρισε.

Ο Παναιτωλικός (27 βαθμοί) έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό (28β.) και να βρεθεί μόνος στην έκτη θέση καταδιώκοντας τον (πέμπτο) Άρη, ενώ οι Θεσσαλοί πήραν μια μικρή ανάσα φτάνοντας στους 21 βαθμούς τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία.