Πολιτική
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2006 12:58

ΣΥΝ: Ειρωνεία η αποπομπή Φλωρίδη

«Αποτελεί ειρωνεία να αποπέμπεται ο κ. Γ. Φλωρίδης γιατί εξειδίκευσε νεοφιλελεύθερες κατευθύνσεις που ακολουθεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ορισμένες εκ των οποίων ξεπερνούν και τις πιο μύχιες επιδιώξεις των βιομηχάνων(...) Όσα είπε ο πρώην συντονιστής Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για τις απολύσεις, ωχριούν μπροστά στις προτάσεις του κ. Γ. Παπανδρέου για την τετραετή ανασφάλιστη εργασία των νέων και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Παν. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την αποπομπή Φλωρίδη http://www.naftemporiki.gr/news/static/06/04/07/1175691.htm .

«Το πλήρες αδιέξοδο στην πολιτική της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι ότι από τη μία θέλει να εμφανίζεται ως δύναμη αντιπολίτευσης, ενώ, από την άλλη, συναινεί επί της ουσίας με τις κυβερνητικές πολιτικές, όπως πρόσφατα φάνηκε με την απαράδεκτη Συλλογική Σύμβαση για τους χαμηλόμισθους, την οποία χαιρέτησαν από κοινού οι κ.κ. Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου», σημείωσε το στέλεχος του Συνασπισμού.