Κοινωνία
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 07:37

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική με πρόσκαιρες νεφώσεις

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες αναμένονται στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές και τις πρωινές ώρες θα επικρατήσει παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.