Πολιτική
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 21:40

Επτά βασικά σημεία της συνέντευξης Π. Καμμένου

Τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

  1. Για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Θα κάνω οτιδήποτε προβλέπεται συνταγματικά για να μην περάσει η συμφωνία» - «Θα παλέψω να μην υπάρξουν 151 βουλευτές»  - «Να γίνει δημοψήφισμα»
  2. Για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ: «Αποστασία και προδοσία» - «Την κοπάνησαν στην Κίνα Ελ. Κουντουρά και Β. Κόκκαλης» - «Όπως εγκαταλείπει εμάς, έτσι θα εγκαταλείψει και τον ΣΥΡΙΖΑ η Μ. Χρυσοβελώνη» - «Έντιμη η στάση του Θ. Παπαχριστόπουλου».
  3. Για Αλ. Τσίπρα: «Ήταν πάντα ειλικρινής σε εμένα, αλλά είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από εμένα».
  4. Για Κ. Μητσοτάκη: «Διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά παραχωρεί τον όρο Μακεδονία» - «Αν δέχεται να μην πουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας, εγώ πηγαίνω τώρα στο γραφείο του και υπογράφω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης»
  5. Για τον όρο «Μακεδονία»: «Επιμένουμε, καμία χρήση»
  6. Για ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποια στελέχη δεν με είδαν ποτέ με καλό μάτι»
  7. Για τα συλλαλητήρια: «Θα είμαστε παρόντες»

naftemporiki.gr