Αθλητικά
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 21:46

«Όρθιος» στο «Γεντί Κουλέ» ο Πανιώνιος 

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο, αλλά ως γνωστό στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία.

Ο ΟΦΗ είχε τις ευκαιρίες, ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο, αλλά ως γνωστό στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία.

Μία φάση χρειάστηκαν οι Νεοσμυρνιώτες προς το τέλος του αγώνα, κατάφεραν να σκοράρουν με τον Καναρά και να φύγουν αήττητοι από το «Γεντί Κουλέ» (1-1).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και κυνήγησαν περισσότερο το γκολ από τον αντίπαλο τους που προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου εξαργύρωσαν την υπεροχή τους στο 27'. Ο Κουτσιανικούλης έβγαλε τη σέντρα, ο Πλατέλλας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γλίστρησε ο Σταυρόπουλος και με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. 

Το γκολ «ανέβασε» ακόμη περισσότερο τους Κρήτες που συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να φτάσει την εστία του Στρέζου κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια.  

Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη δεν άλλαξε. Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν ήθελε να ρισκάρει και δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρία. Άπαντες περίμεναν την αντίδραση των «κυανέρυθρων» κι αυτή ήρθε στο 80', στην πρώτη φάση που είχαν στον αγώνα.

Η «χρυσή» αλλαγή του Μάντζιου, Ουμάρ Καμαρά, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 90' ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του ανενόχλητου στη μικρή περιοχή Ντομίνγκες πέρασε άουτ.

*** Οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ ανέβασαν ένα πανό που έγραφε: «Κάποια στιγμή θα είναι μόνο ένα ζώδιο... Ρενάτα είσαι δύναμη. Οι φίλοι σου στον ΟΦΗ», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σε μια φίλη του Πανιωνίου που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

naftemporiki.gr