Αθλητικά
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 00:14

«Πετάει» με Σόλσκιερ η Γιουνάιτεντ

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο και την έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο και την έλευση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν το «4Χ4» με τον παλαίμαχο Νορβηγό επιθετικό στον πάγκο τους, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 της Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Όπως στο 4-1 επί της Μπόρνμουθ, οι Λουκάκου και Ράσφορντ βρήκαν πάλι δίχτυα και οι «μπέμπηδες» μείωσαν στους 6 τους βαθμούς της διαφοράς από την τέταρτη, Τσέλσι.

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας νίκες, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχασε δύο ανέλπιστους βαθμούς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στη Σαουθάμπτον.

«Προσγείωση» για την Γουλβς, που μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Λονδίνο επί της Τότεναμ έχασε στο «Μολινό» από την Κρίσταλ Πάλας, η οποία πήρε μεγάλη βαθμολογική ώθηση.

Το πιο χορταστικό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, εν αναμονή του ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, διεξήχθη στο «Βιτάλιτι», όπου Μπόρνμουθ και Γουότφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο!

Αναλυτικά:

  • Μπόρνμουθ-Γουότφορντ 3-3 (34΄ Άκε, 37΄ Γουίλσον, 40΄ Φρέιζερ - 14΄, 27΄ Ντίνι, 38΄ Σέμα)
  • Τσέλσι-Σαουθάμπτον 0-0
  • Χάντερσφιλντ-Μπέρνλι 1-2 (33΄ Μουνιέ - 40΄ Γουντ, 73΄ Μπαρνς)
  • Γουέστ Χαμ-Μπράιτον 2-2 (66΄, 68΄ Αρναούτοβιτς - 57΄ Στέφενς, 59΄ Ντάφι)
  • Γουλβς-Κρίσταλ Πάλας 0-2 (83΄ Τζόρνταν Αγιού, 90΄+4 πεν. Μιλιβόγεβιτς)
  • Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γ. 0-2 (64΄ Λουκάκου, 80΄ Ράσφορντ)