Αθλητικά
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 13:20

Επόμενος στόχος της Τότεναμ οι τίτλοι

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ελπίζει ότι η Τότεναμ θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα γίνει μια επικερδής ομάδα, όταν θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ελπίζει ότι η Τότεναμ θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα γίνει μια επικερδής ομάδα, όταν θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο.

Το υπό κατασκευή στάδιο των «πετεινών» έχει καθυστερήσεις, αφού είχε αρχικά προγραμματιστεί να ανοίξει τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά πλέον ο σύλλογος αναμένει να είναι έτοιμο στις αρχές του 2019.

Αγωνιστικά, όμως, η πρόοδος της Τότεναμ είναι μια χαρά, καθώς οι Λονδρέζοι έχουν εξασφαλίσει τη θέση έως τα Χριστούγεννα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν απόψε απέναντι στην Έβερτον.

Και ο Ποκετίνο, ο οποίος έχει συνδεθεί με μια μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της φετινής περιόδου, θέλει να κάνει η ομάδα του το επόμενο βήμα.

«Θα έχουμε μία από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο, το αθλητικό κέντρο και το νέο στάδιο», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στον Sky Sports.

«Δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο, αλλά νομίζω ότι κερδίσαμε περισσότερο από αυτό, γιατί μετά από 4,5 χρόνια συνεργασίας το να έχεις ένα συμβόλαιο για άλλα 4,5 έτη είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Το να δημιουργήσουμε αυτό, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για μας», πρόσθεσε.

Από τη στιγμή που ο Ποκετίνο έφτασε στην ομάδα, το 2014, η Τότεναμ εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα των καλύτερων αγγλικών ομάδων, ενώ παίκτες όπως οι Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι «εκτοξεύτηκαν» υπό την καθοδήγησή του.