Αθλητικά
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 23:46

Μπλατ: Λυπάμαι για τον Πασκουάλ, απολύουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τη δουλειά

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την ένατη νίκη σε 14 αγώνες στην Ευρωλίγκα, έφτασε στην τέταρτη θέση και διάγει εξαιρετική περίοδο, όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε ένα δηκτικό σχόλιο μετά τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια για το θέμα της ημέρας: την απόλυση του Πασκουάλ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την ένατη νίκη σε 14 αγώνες στην Ευρωλίγκα, έφτασε στην τέταρτη θέση και διάγει εξαιρετική περίοδο, όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε ένα δηκτικό σχόλιο μετά τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια για το θέμα της ημέρας: την απόλυση του Πασκουάλ.​

«Έχω απεριόριστο σεβασμό στον κόουτς Πασκουάλ. Είναι εκπληκτικός προπονητής και άνθρωπος. Λυπάμαι πολύ που απολύθηκε και με ενοχλεί αυτό που έγινε. Είναι ένας από τους καλύτερους. Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω τι κάνει ο αντίπαλος αλλά λυπάμαι», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας.

«Θέλω οι συνάδελφοί μου να έχουν να κάνουν με επαγγελματίες. Με ενοχλεί όταν τους αντιμετωπίζουν έτσι. Όσο σκέφτομαι ότι τους απολύουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τη δουλειά και δεν τους σέβονται, τόσο πιο πολύ νευριάζω», πρόσθεσε.