Αθλητικά
Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 13:06

Στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός, με ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ

Με τη διεξαγωγή του... κυρίως πιάτου συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Με τη διεξαγωγή του... κυρίως πιάτου συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League.

Η ΑΕΚ έπαιξε χθες, νίκησε με 2-0 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ κι έτσι από την τετράδα της κορυφής μοναδικός σύλλογος που θα αγωνιστεί εκτός έδρας είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα, που και φέτος πραγματοποιεί καλή πορεία και αποτελεί «πονοκέφαλο» για κάθε συγκρότημα της Λίγκας.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, που την ερχόμενη Πέμπτη θα δώσουν «τελικό» με τη Μίλαν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καλούνται να τα δώσουν όλα αν θέλουν να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση, στην οποία «σκαρφάλωσαν» μόλις την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΛ και λόγω έδρας είναι το φαβορί απέναντι στους φορμαρισμένους «βυσσινί». Ο «Δικέφαλος», πάντως, προβλημάτισε με την απόδοσή του στον τελευταίο αγώνα του, στη Λαμία, με τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης.

Ο αήττητος ως τώρα Κυπελλούχος Ελλάδας με νίκη θα εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ενώ θα έχει διασφαλίσει τουλάχιστον το +6 από τον Ολυμπιακό, που αυτή τη στιγμή δείχνει η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον απειλήσει.

Ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Άρη σε δύσκολο παιχνίδι, με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα μπορούσαν να τον επαναφέρουν στη δεύτερη θέση, αν ο Ολυμπιακός δε νικήσει στην Ξάνθη, ενώ ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Ξάνθη-Ολυμπιακός (15:30)

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (17:15)

Ατρόμητος-Άρης (19:00)

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (19:30)