Πολιτική
Παρασκευή, 05 Μαΐου 2006 10:13

Μουσουλμάνα υποψήφια υπερνομάρχης του ΠΑΣΟΚ σε Δράμα-Καβάλα-Ξάνθη

Συνεδριάζει στις 10.30 το πρωί, υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος. Νωρίτερα, στις 10.00 ο κ. Γ.Παπανδρέου, θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή, με τις γυναίκες υποψήφιες για τους Δήμους και τις Νομαρχίες, που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές.

Το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου αναχωρεί για διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά.

Ενταση των ρυθμών αντιπολιτευτικής δράσης επιβάλλει στο κόμμα του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μέχρι τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Δ. Ρέππα, ο κ. Παπανδρέου προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή νέας συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών.

Μιλώντας χθες στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος, ο κ. Παπανδρέου έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας ως υποψήφια για την υπερνομαρχία Δράμας - Ξάνθης - Καβάλας, τη μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, δικηγόρο, Γκιούλ Καραχασάν.

Στην πρωινή εκπομπή του Mega ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος εξέφρασε, σε χαμηλούς τόνους πάντως, την αντίθεσή του στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ, και παρέπεμψε στο εκλογικό σώμα που θα κρίνει την επιλογή.