Αθλητικά
Παρασκευή, 05 Μαΐου 2006 15:44

Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας ο Μπόρχα με Ολυμπιακό

Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό υπέγραψε σήμερα ο επιθετικός από το Εκουαδόρ Φέλιξ Μπόρχα, ο οποίος από σήμερα είναι και τυπικά παίκτης των «ερυθρολεύκων».

«Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κ. Γιώργος Λούβαρης με τον ποδοσφαιριστή Φέλιξ Μπόρχα και τους εκπροσώπους του, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, ο διεθνής με το Εκουαδόρ επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ η γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe» επιβεβαιώνει στην ιστοσελίδα της το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον μαροκινό κεντρικό αμυντικό της Ρεν (ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος), Αμπντεσλάμ Ουαντού. Την είδηση επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ouest - France».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ουαντού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον τεχνικό της Ρεν, Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο η προοπτική απόκτησης του μαροκινού αμυντικού από του Πρωταθλητές είναι αρκετά δύσκολη (ο ποδοσφαιριστής έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα).