Πολιτική
Τρίτη, 09 Μαΐου 2006 07:00

Πρόγνωση καιρού

Βελτιωμένο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός. Γρήγορα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Ασθενείς, που βαθμιαία θα γίνουν νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς, αργότερα νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμιο: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, καθώς και στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.