Πολιτική
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2006 17:44

Στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Λατινικής Αμερικής από αύριο ο Πρωθυπουργός

Για τη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης και Χωρών-μελών της Λατινικής Αμερικής-Καραϊβικής, αναχωρεί αύριο το απόγευμα, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει στο δείπνο που θα παραθέσει ο καγκελάριος της Αυστρίας κ. Σιούσελ προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και των υπουργών Εξωτερικών στο Παλάτι Hofburg.

Την επομένη το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου και θα ακολουθήσουν οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής, σε τρεις παράλληλες Ομάδες Εργασίας, σε μία εκ των οποίων θα προεδρεύσει ο κ.Καραμανλής.

Μετά το γεύμα εργασίας, οι εργασίες της Συνόδου θα επαναληφθούν -θα υπάρξει και παρέμβαση του έλληνα πρωθυπουργού- και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνόδου και την παρουσίαση των συμπερασμάτων των εργασιών των Ομάδων Εργασίας

Το βράδυ έχει προγραμματιστεί δείπνο που θα παραθέσει ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος της Αυστρίας κ. Φίσερ, προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και των υπουργών Εξωτερικών (Παλάτι Sch?nbrunn).