Αθλητικά
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 01:49

Λουτσέσκου: Υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια

Δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για τις δύο σερί ήττες του ΠΑΟΚ από τη Βίντι ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση για τις δύο σερί ήττες του ΠΑΟΚ από τη Βίντι ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τους Ούγγρους, ο Λουτσέσκου υπογράμμισε ότι παρά τη διαφορά ποιότητας που, κατά την άποψή του, χωρίζει τις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ δεν είχε απάντηση στην τακτική της Βίντι.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για:

Την επιθετική εξουδετέρωση της ομάδας του από τους Ούγγρους: «Η Βίντι πήγε το παιχνίδι στη φυσική κατάσταση, αμύνθηκε καλά και εμείς σε δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια αξιόλογη φάση. Ο Πέλκας γνωρίζετε πως έπαιξε πολλά παιχνίδια σερί, είναι επιβαρυμένος, ήταν μια ευκαιρία να φρεσκαριστεί λίγο. Ο αντίπαλος νομίζω μάς ξεγέλασε. Ανοίξαμε το παιχνίδι, παίξαμε από τα πλάγια αλλά και πάλι δεν απειλήσαμε. Ειλικρινά μιλώντας, έχουμε τεράστια διαφορά ποιότητας. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε, η άλλη ομάδα αμύνεται και προσπαθεί να πάρει ότι μπορεί από τις αντεπιθέσεις»

Την εικόνα του ΠΑΟΚ στο Europa League: «Δεν ξέρω τι να πω. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να προσπαθείς να ανοίξεις ομάδες και να μην τα καταφέρνεις. Για την θέληση δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και φορές που δεν λειτουργούν όλα υπέρ σου»

Τις εμφανίσεις της ομάδας του απέναντι στη Βίντι και για το αν χάθηκε η πρόκριση: «Για την πρόκριση περιμένετε. Υπάρχουν δύο ακόμα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή η ΜΠΑΤΕ έχει ελπίδες, παίζει στην έδρα της, θα δούμε... Είχαμε τον έλεγχο, το είπα και πάλι, τα δοκιμάσαμε όλα μέσα στο γήπεδο. Μερικές φορές όμως δεν μπορείς να πάρεις όσα θέλεις. Στη Θεσσαλονίκη στην πρώτη φάση που δεχτήκαμε φάγαμε γκολ και μετά "έσβησε ο διακόπτης"»

Το αν η Βίντι είναι καλύτερη ομάδα: «Κέρδισαν δύο παιχνίδια. Η ποιότητα είναι υπέρ μας. Αλλά μας κέρδισαν. Αν πάρουμε τα αποτελέσματα είναι δικό μου λάθος. Σε άλλες συνθήκες αν παίζαμε έξι παιχνίδια ενδεχομένως κερδίζαμε και τα έξι»