Πολιτική
Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 22:20

Κ. Παπακώστα: Αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει στόχος

Τις σε βάρος της αποδοκιμασίες στην Αριδαία Πέλλας, στη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου στις επετειακές εκδηλώσεις της πόλης, όπου συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, σχολίασε, μέσω Facebook, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Τις σε βάρος της αποδοκιμασίες στην Αριδαία Πέλλας, στη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης, όπου συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία, σχολίασε, μέσω Facebook, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλεις να γίνεις Μεγάλος, πάψε να είσαι μικρός... Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή, πρέπει να αφήσουμε πίσω και στην άκρη όσους τη μικραίνουν.

Εργάζομαι με αφοσίωση για τον σκοπό αυτό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω γίνει Στόχος.Ψυχραιμία...» έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Παπακώστα.

Στο μεταξυ, και ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης αποδοκιμάστηκε από διαδηλωτή, επίσης κατά την κατάθεση στεφάνου στη Σιάτιστα, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωσή της. Ο βουλευτής αντέδρασε, ζητώντας τον λόγο από τον νεαρό.