Αθλητικά
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 12:11

Εθνική Ομάδα: «Πρώτη» για Πασχαλάκη και Τσιμίκα

Δύο νέα πρόσωπα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων του UEFA Nations League με Ουγγαρία και Φινλανδία στις 12 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Δύο νέα πρόσωπα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων του UEFA Nations League με Ουγγαρία και Φινλανδία στις 12 και 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε επιβράβευσε τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Κώστα Τσιμίκα για τις πολύ καλές τους εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα, καλώντας τους για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είναι βασικός κι αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας από την περασμένη περίοδο, ενώ ο νεαρός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα από τον Πέδρο Μαρτίνς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 17:30 (ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σκίμπε για τα ματς με Ουγγαρία (ΟΑΚΑ) και Φινλανδία (Τάμπερε).

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Μπάρκας

Αμυντικοί: Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστα Μανωλάς, Γιώργος Τζαβέλλας, Μάριος Οικονόμου, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας

Μέσοι: Κάρλος Ζέκα, Αλέξανδρος Τζιόλης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Μπουχαλάκης

Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας, Λάζαρος Χριστουδουλόπουλος, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Ευθύμης Κουλούρης.