Κόσμος
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 06:37

New Yorker: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του Καβάνο για σεξουαλική επίθεση

Μια ακόμη γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον Μπρετ Κάβανο, τον υποψήφιο του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με το περιοδικό «New Yorker». Η καταγγελία της 53χρονης σήμερα Ντέπορα Ραμίρεζ φέρει ομοιότητες με εκείνη της καθηγήτριας Κριστίν Φορντ, η οποία δέχτηκε να καταθέσει ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας πώς ο νεαρός τότε Κάβανο, «τύφλα στο μεθύσι» την παρέσυρε μαζί με έναν φίλο του σε ένα δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Μια ακόμη γυναίκα κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον Μπρετ Κάβανο, τον εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με το περιοδικό «New Yorker».

Η καταγγελία της 53χρονης σήμερα Ντέπορα Ραμίρεζ φέρει ομοιότητες με εκείνη της καθηγήτριας Κριστίν Φορντ, η οποία δέχτηκε να καταθέσει ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας πώς ο νεαρός τότε Κάβανο, «τύφλα στο μεθύσι» την παρέσυρε μαζί με έναν φίλο του σε ένα δωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ραμίρεζ, ο δικαστής – πρωτοετής φοιτητής τότε – την υποχρέωσε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Το συμβάν έλαβε χώρα το1983-84. Μαζί με τον Κάβανο, συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι: καθισμένοι όλοι σε έναν κύκλο, επιδείκνυαν ο ένας στον άλλον τη σειρά του να πιει.

Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, η Ραμίρεζ θυμάται ότι τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, μέχρι που αναγκάστηκε να σπρώξει έναν γυμνό άνδρα από μπροστά της. Στη συνέχεια θυμάται τον Κάβανο να στέκεται στα δεξιά της, να γελάει και να σηκώνει το παντελόνι του.

«Ντράπηκα, ταπεινώθηκα», εξομολογείται υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό ήταν ενάντια στην καθολική πίστη της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ραμίρεζ έχει κενά στη μνήμη της εξαιτίας του αλκοόλ. Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρξε και διστακτική τόσο καιρό να μιλήσει.

Οι συντάκτες του δημοσιεύματος προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με δεκάδες άλλους φοιτητές εκείνης της εποχής, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα της Ραμίρεζ. Τρεις από αυτούς που συνομίλησαν θυμήθηκαν ότι είχαν ακούσει για το συγκεκριμένο περιστατικό. Δύο άνδρες, οι οποίοι εμπλέκονταν στο συμβάν, αμφισβήτησαν τα λεγόμενά της.  

naftemporiki.gr