Αθλητικά
Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 18:42

Ιταλία: Καλή... αρχή για Ρονάλντο

Άργησε αλλά ξεκίνησε να σκοράρει στην Ιταλία ως παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σημειώνοντας μάλιστα και τα δύο γκολ της ομάδας του απέναντι στη Σασουόλο, για την 4η αγωνιστική της Serie A, ύστερα από 320 λεπτά και 27 τελικές.

Άργησε αλλά ξεκίνησε να σκοράρει στην Ιταλία ως παίκτης της Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σημειώνοντας μάλιστα και τα δύο γκολ της ομάδας του απέναντι στη Σασουόλο, για την 4η αγωνιστική της Serie A, ύστερα από 320 λεπτά και 27 τελικές!

Η Τζένοα πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπολόνια χάρη σε γκολ του Πιάτεκ στο 69ο λεπτό, ενώ στο 1-1 (28΄ Ντε Πολ - 49΄ Μεϊτέ) συμβιβάστηκαν Ουντινέζε και Τορίνο στο γήπεδο της πρώτης.

Αν και προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 30ό λεπτό, η Ρόμα δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη επί της Κιέβο στο Ολίμπικο. Οι Ρωμαίοι, με τον Κώστα Μανωλά στο αρχικό τους σχήμα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την ουραγό Κιέβο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Ελ Σαραουί (10΄) και Κριστάντε (30΄), όμως ο Μπίρσα στο 52΄ και ο Στεπίνσκι στο 83΄ ισοφάρισαν για την Κιέβο, η οποία πάντως συνεχίζει με αρνητικό πρόσημο στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Λάτσιο νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Έμπολι με γκολ του Παρόλο στο 47΄, ενώ Κάλιαρι και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα με τον Ζοάο Πέδρο μόλις στο 4΄ και τους «ροσονέρι» να ισοφαρίζουν με τον Ιγκουαΐν στο 55΄.