Κόσμος
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 21:42

Αρνείται τις καταγγελίες του Κοέν ο Ντόναλντ Τραμπ

Κάθε ευθύνη σχετικά με τις καταγγελίες του Μάικλ Κόεν αποποιήθηκε εκ νέου ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη δίνη πολλαπλών σκανδάλων.

Κάθε ευθύνη σχετικά με τις καταγγελίες του Μάικλ Κόεν αποποιήθηκε εκ νέου ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη δίνη πολλαπλών σκανδάλων.

Ο πρώην δικηγόρος του, Μάικλ Κόεν, δήλωσε χθες ένοχος για οκτώ αδικήματα, μεταξύ των οποίων και της διασπάθισης των χρημάτων της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.

Όπως αποκάλυψε, χαρακτηριστικά, ένα μέρος των συγκεκριμένων χρημάτων χρησιμοποιήθηκε για να «σωπάσουν» οι δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν σεξουαλικές επαφές με τον μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο, μιλώντας στο Fox News, ξεκαθάρισε ότι τα συγκεκριμένα χρήματα προέρχονταν από τον ίδιο και όχι από την προεκλογική του εκστρατεία.

Από τον πλευρά του, ο Κόεν κατέθεσε στις δικαστικές αρχές ότι «δέχθηκε εντολή από υποψήφιο για ομοσπονδιακό αξίωμα» ώστε να καταβάλει τα επίμαχα ποσά στη Στόρμι Ντάνιελς και την Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.

Στο μεταξύ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε απόψε ότι ο Τραμπ «δεν ανησυχεί καθόλου» για όσα θα μπορούσε να αποκαλύψει ο πρώην δικηγόρος του. «Ο πρόεδρος δεν διέπραξε κανένα αδίκημα, και δεν έχουν διατυπωθεί κατηγορίες εις βάρος του» έσπευσε να προσθέσει.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έκανε τίποτα κακό. Δεν υπάρχουν κατηγορίες σε βάρος του. Επειδή ο Μάικλ Κόεν συμφώνησε να δηλώσει ένοχος, αυτό δεν σημαίνει ότι εμπλέκεται ο πρόεδρος ή οτιδήποτε τέτοιο».

naftemporiki.gr