Πολιτική
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2006 18:41

ΠΑΣΟΚ: Αναστολή κομματικής ιδιότητας υποψηφίων

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας των υποψηφίων νομαρχών, Αργολίδας, Τ. Σαλεσιώτη, Ημαθίας, Σ. Γαβριηλίδη, Λέσβου, Δ. Βουνάτσου καθώς και των υποψηφίων δημάρχων πρωτευουσών των νομών Δράμας, Α. Τερζή, Γρεβενών, Τ. Ζήση, Σερρών, Π. Αγγελίδη, Πατρεών, Γ. Δημαρά, Τρίπολης, Κ. Γεωργακόπουλου και Μεσολογγίου, Ι. Αναγνωστόπουλου, αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.ΚΑ.Π) του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης η ίδια επιτροπή αποφάσισε την παύση του ασκηθέντος πειθαρχικού ελέγχου κατά των υποψηφίων δημάρχων Αλεξανδρούπολης, Ι. Λασκαράκη και Κομοτηνής, Δ. Δαμιανού, οι οποίοι παραιτήθηκαν εγγράφως απο μέλη του ΠΑΣΟΚ.

Η επιτροπή αποφάσισε, επίσης την παύση του ασκηθέντος πειθαρχικού ελέγχου κατά του Θ. Κοτσώνη μετά την δήλωση ανάκλησης της πρόθεσης υποψηφιότητάς του στον Δήμο Κορίνθου και διέγραψε τον υποψήφιο δήμαρχο Τρικάλων, Α. Βαβύλη από το Μητρώο Φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται ότι «οι πιο πάνω αναστολές της κομματικής ιδιότητας θα καταστούν οριστικές αμέσως μετά την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας του συνδυασμού τους».