Αθλητικά
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 22:03

Ντ. Τραμπ: Συνεχάρη τη Γαλλία για το τρόπαιο και τον Πούτιν για τη διοργάνωση του Μουντιάλ

Την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας συνεχάρη ο Ντόναλντ Τραμπ, για τη σημερινή νίκη της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Επίσης, συγχαρητήρια στον πρόεδρο Πούτιν και στη Ρωσία για τη διοργάνωση ενός πραγματικά εκπληκτικού Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τα καλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ!» έγραψε στο Twitter.

Την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας συνεχάρη ο Ντόναλντ Τραμπ, για τη σημερινή νίκη της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Συγχαρητήρια στη Γαλλία, που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, για τη νίκη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018» έγραψε ο Τραμπ σ' ένα tweet, μερικά λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Η Γαλλία κατέκτησε σήμερα το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της νικώντας την Κροατία με 4-2 στον τελικό που διεξήχθη στη Μόσχα.

«Επίσης, συγχαρητήρια στον πρόεδρο Πούτιν και στη Ρωσία για τη διοργάνωση ενός πραγματικά εκπληκτικού Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τα καλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ!» πρόσθεσε ο Τραμπ στο μήνυμά του, που ανήρτησε την παραμονή της πρώτης διμερούς συνάντησής του με τον Βλαντίμιρ Πούτιν η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ελσίνκι.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP