Πολιτική
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2006 09:25

Συνεδριάζει η Σοσιαλιστική Διεθνής στη Σάμο

Υπό την προεδρία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Α. Παπανδρέου, συνεδριάζει το Σάββατο και την Κυριακή, 15 και 16 Ιουλίου, στη Σάμο, το Προεδρείο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, θα συζητηθεί η κρίση στην Μέση Ανατολή καθώς και το θέμα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν.

Μετά το τέλος των εργασιών του Προεδρείου, την Κυριακή 16 Ιουλίου, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου και ο Γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουϊς Αγιάλα, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, η Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, θα συναντηθεί, στις 11:00 π.μ., στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, με το προεδρείο του Συλλόγου των Εργαζομένων στην Εμπορική Τράπεζα.

Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος επίσης, η υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου και ο υπεύθυνος του Τομέα Διαβούλευσης και Συνεργασίας με τους θεσμικούς -κοινωνικούς εταίρους και με τα Μαζικά Κινήματα, Γιώργος Ππαναγιωτακόπουλος.