Αθλητικά
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 00:02

Νίκη τίτλου για τη Γιουβέντους

Με νικήτρια την πρωτοπόρο Γιουβέντους ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο με την Ιντερ, στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Με νικήτρια την πρωτοπόρο Γιουβέντους ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο με την Ιντερ, στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Η «Βέκια Σινιόρα» αν και έχανε με 2-1 από την ομάδα του Μιλάνου, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 3-2 υπέρ της τρία λεπτά πριν την λήξη. Το σκορ άνοιξε η Γιουβέντους στο 13΄ με τον Κόστα, ενώ από το 15΄ η Ίντερ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ματίας Βεσίνο.

Ακόμη και έτσι όμως κατάφερε να ισοφαρίσει στο 52΄ με τον Ικάρντι και να προηγηθεί 2-1 στο 65΄ με αυτογκόλ του Μπαρτζάλι, για να «λυτρώσει» τους φιλοξενούμενους στο 87΄ ο Κουαδράδο που ισοφάρισε σε 2-2 και να έρθει στο 89΄ ο Ιγκουαϊν να κάνει το 2-3 και η ομάδα του να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η Νάπολι στον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Η Ρόμα παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης με τη νίκη 4-1 επί της Κιέβο. Τα τέρματα της νικήτριας σημείωσαν οι Σικ (9΄), Τζέκο (40΄, 67΄) και Ελ Σαραουί (65΄), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Ινγκλέζε στο 88΄.

Στο 56΄ αποβλήθηκε ο Ζεσούς για τη Ρόμα, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ινγκλέζε άστοχα στο 59΄, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1. Στο σημείο αυτό πέρασε στον αγώνα ο Κώστας Μανωλάς στη θέση του Σικ.