Πολιτική
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2006 14:40

«Η ανταλλαγή απόψεων στο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να γίνεται πρωτογενώς δια του Τύπου»

Αναγκαία κίνηση από την πλευρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την αποπομπή του Γιάννου Παπαντωνίου από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος του Κόμματος, Νικος ΑΘανασάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Όπως επισήμανε ο κ. Αθανασάκης υπήρξε μια αμφισβήτηση, δημόσια, μιας θέσης του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει διατυπωθεί δια των αρμοδίων οργάνων του και του προέδρου του, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε προηγούμενη συνεννόηση. «Κάθε στέλεχος έχει δικαίωμα προφανώς να έχει την άποψή του και να έχει μια διαφορετική άποψη. Η ανταλλαγή απόψεων στο Κίνημά μας δεν μπορεί να γίνεται πρωτογενώς δια του Τύπου. Υπάρχουν διαδικασίες. Θα μπορούσαν να τεθούν τα θέματα και να έχουν συζητηθεί. Δεν έγιναν αυτά», παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. και πρόσθεσε:

«Έγιναν την ημέρα που τελείωνε η αποκρατικοποίηση, την ημέρα που τελείωνε η πώληση της Εμπορικής, την κρίσιμη τελευταία ημέρα, έγινε αυτό δια του Τύπου. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, λυπούμαι, δε νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω περισσότερο».

«Η πολυφωνία δεν είναι κακό, εφ’ όσον μπορεί να συμβάλλει στη διαμόρφωση ορθότερων θέσεων. Η κακοφωνία δεν είναι χρήσιμη», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αθανασάκης.