Πολιτιστικά
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 20:37

ΥΠΠΟΑ: Ανακοίνωση για τη λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου Σουνίου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι την Πέμπτη 12 Απριλίου στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες κινηματογράφησης στο πλαίσιο γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς συμπαραγωγής του BBC «The Little Drummer Girl», από την έναρξη του ωραρίου λειτουργίας του χώρου έως τις 13.00.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι την Πέμπτη 12 Απριλίου στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες κινηματογράφησης στο πλαίσιο γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς συμπαραγωγής του BBC «The Little Drummer Girl» (Η Μικρή Τυμπανίστρια), από την έναρξη του ωραρίου λειτουργίας του χώρου έως τις 13.00.

Στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν σχετικές ρυθμίσεις κατά την περιήγηση των επισκεπτών στον χώρο.

Η «Μικρή Τυμπανίστρια» είναι ένα κατασκοπικό έργο του γνωστού συγγραφέα Τζον Λε Καρέ, με πρωταγωνιστές έναν Παλαιστίνιο τρομοκράτη, έναν κατάσκοπο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και μια Αγγλίδα ηθοποιό διπλή πράκτορα. Η σειρά γυρίζεται για το BBC και η μεταφορά του μυθιστορήματος στη μικρή οθόνη γίνεται από τον διάσημο Νοτιοκορεάτη σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ (Oldboy, Stoker, Η Υπηρέτρια, Η εκδίκηση μιας κυρίας), με πρωταγωνιστές τους Φλόρενς Πιού, Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και Μάικλ Σάνον.

naftemporiki.gr