Αθλητικά
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 14:35

Σκίμπε: «Ουδέποτε είπα κάτι για τον κ. Σαββίδη»

Καμία αναφορά στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη δεν έκανε ο Μίχαελ Σκίμπε, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελβετικό μέσο, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Καμία αναφορά στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη δεν έκανε ο Μίχαελ Σκίμπε, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελβετικό μέσο, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός διέψευσε κατηγορηματικά την φράση που του αποδόθηκε ενόψει του φιλικού της Παρασκευής με τους Ελβετούς «εγώ δεν θα οπλοφορώ», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είμαι στενοχωρημένος και δυσαρεστημένος για την απόφαση αυτή. Και είναι κρίμα διότι είχαμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τρεις διεκδικητές του τίτλου. Ωστόσο συνέβησαν κάποια γεγονότα που οδήγησαν ΕΠΟ και κυβέρνηση να πάρουν την απόφαση να διακόψουν το πρωτάθλημα» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για το αν αυτή η εξέλιξη αποτελεί πρόβλημα για τον ίδιο, παραδέχθηκε ότι: «Και βέβαια είναι πρόβλημα, μικρό στην παρούσα φάση, διότι δε διεξήχθη μία αγωνιστική, αλλά εάν διακοπεί εντελώς τότε θα μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα.

Είμαι σίγουρος ότι η ΕΠΟ, η Super League και η κυβέρνηση θα βρουν τη λύση προκειμένου να επαναρχίσει το πρωτάθλημα τις επόμενες εβδομάδες. Πρέπει η Super League και οι ομάδες να δουλέψουν πιο κοντά μεταξύ τους ως προς το ποδόσφαιρο διότι αυτοί έχουν την κύρια ευθύνη».

Αναφερόμενος στο σχόλιό του για το όπλο (φωτογραφίζοντας το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη), ο Μίχαελ Σκίμπε, αρκέστηκε να πει: «Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε: «Σε πολλές χώρες υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο. Παντού όμως έχουν την ικανότητα να τα λύνουν. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και στην Ελλάδα ώστε να μπορούμε να λύνουμε τα προβλήματα».