Πολιτική
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2006 07:00

Πρόγνωση καιρού

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές περιοχές. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις βορειότερες περιοχές. Σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στα νότια βαθμιαία τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί μέτριοι και στα νότια βαθμιαία τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που γρήγορα στις βορειότερες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους. Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς μέτριους. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με παροδικές βροχές στη Θράκη το Βορειο-Ανατολικό Αιγαίο, προβλέπει αρχικά για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Γρήγορα όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά και βόρεια.