Αθλητικά
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 22:53

Αφελφοί Αγγελόπουλοι: «Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό μας»

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έδωσε σήμερα (10/03) το παρόν στα εγκαίνια της μπουτίκ του συλλόγου στο κέντρο της Αθήνας.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έδωσε σήμερα (10/03) το παρόν στα εγκαίνια της μπουτίκ του συλλόγου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Βασίλη Σπανούλη έκοψαν την κορδέλα, με τον πρώτο να γράφει στον τοίχο των ευχών: «Πάμε Βελιγράδι».  

Με αφορμή τα 93α γενέθλια του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ευχήθηκαν στο σύλλογο τα ακόλουθα: 

«Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο Σύλλογο της χώρας. Χρόνια πολλά στο Θρύλο που σήμερα γιορτάζει τα 93 χρόνια από την ίδρυση του. Ο Ολυμπιακός είναι για μας τρόπος ζωής, όχι μόνο στα χρόνια που έχουμε την τιμή και τη χαρά να ηγούμαστε του τμήματος μπάσκετ, αλλά από την πρώτη στιγμή που αγαπήσαμε αυτή την ομάδα με πάθος.

Υποχρέωση όλων μας είναι να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Για να φτάσει ο Σύλλογος σε ακόμη περισσότερους τίτλους και σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλοι μαζί έχουμε πετύχει πολλά. Όλοι μαζί έχουμε πανηγυρίσει, κλάψει, γιορτάσει με μοναδικές επιτυχίες και στιγμές του Ολυμπιακού. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό μας».
 
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, σχολίασε από την πλευρά του: «Σίγουρα είναι ωραίο να παίρνουν τη φανέλα σου όπως και των υπολοίπων παικτών. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που είναι ινδάλματα όχι μόνο αθλητικά, αλλά και κοινωνικά. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θέλει στη συνέχεια για την ομάδα του Πειραιά, ο "Kill-Bill" απάντησε: «Να πάρουμε νίκες και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. "Συμβόλαιο" με τη νίκη δεν έχει κάνει κανένας, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Είναι μια γιορτή για το σύλλογο, για όλα τα τμήματα και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο. Μακάρι να τα χιλιάσει ο σύλλογος, να έρχονται επιτυχίες, να έχουν υγεία όλα τα τμήματα και να έχουμε έναν υγιή αθλητισμό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες να παλεύουν, ασχέτως αποτελέσματος. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσο περισσότερο παλεύεις, τόσο περισσότερο αρέσει στον κόσμο».