Αθλητικά
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2006 13:57

Κάρολος Παπούλιας: «Καλή επιτυχία στον τελικό»

Καλή επιτυχία στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στους Ελληνες θριαμβευτές της Σαϊτάμα.

«Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, που με το ταλέντο, την ομαδικότητα, τη μεθοδική δουλειά, αλλά και το πάθος σας, προκριθήκατε στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, γεμίζοντας όλους μας με αισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό», αναφέρει στο μήνυμά του προς τους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε και η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη:

«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για την παλικαρίσια νίκη και την ιστορική σας πρόκριση στο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μπάσκετ. Μια πρόκριση που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι με την μαχητικότητα, το ομαδικό πνεύμα, το πάθος και τη δύναμη τίποτα δεν είναι αδύνατο».

«Όλοι οι Έλληνες σε όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκονται πανηγυρίζουν για την τεράστια επιτυχία σας. Μας κάνατε υπερήφανους και θα είμαστε όλοι στο πλευρό σας στην δύσκολη προσπάθεια που θα κάνετε για να ανεβείτε στο υψηλότερο σκαλί του παγκόσμιου βάθρου. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», καταλήγει η υπουργός Εξωτερικών.

Τα συγχαρητήριά τους στην ελληνική ομάδα μετέφεραν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, η πρόεδρος της Βουλής, υπουργοί και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.