Αθλητικά
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 18:18

Σφαιρόπουλος: «Θα γίνει μία προσθήκη, όχι αλλαγή παίκτη»

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη για την περιφέρεια, όπως παραδέχθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη για την περιφέρεια, όπως παραδέχθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βαλένθια.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών ρωτήθηκε για την επόμενη μεταγραφή της ομάδας του, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον παίκτη που θα υπογράψει, παρά μόνο ότι η αναζήτηση συνεχίζεται.

Επίσης ξεκαθάρισε πως ο Κιμ Τιλί είναι 100% έτοιμος και θα δώσει το παρόν στο ματς με την Βαλένθια, ενώ αρχικά μίλησε για το ματς με τις «νυχτερίδες»: «Επιστρέφουμε στην Εuroleague. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Απέναντί μας θα έχουμε μία επικίνδυνη ομάδα, που είναι πολύ επιθετική.

Διαθέτει καλό σύνολο, έχει τον Γκριν κι άλλους καλούς παίκτες. Δεν θα παίξουν ένας-δύο παίκτες, κυρίως στα γκαρντ, αλλά έχει καλύψει τα κενά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε».

Αναφορικά με τη μεταγραφή που αναμένεται στις θέσεις των γκαρντ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε: «Πραγματικά γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα σε συνεργασία με τη διοίκηση.

Θέλουμε να βρούμε έναν παίκτη που να είναι ικανός για να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπολογίζουμε αυτούς που έχουμε. Είναι προσθήκη, όχι αλλαγή. Δεν ψάχνουμε παίκτη απλά για να πάρουμε, αλλά κάποιον που θα μας βοηθήσει».

Για το αν είναι κοντά στη μεταγραφή η ΚΑΕ απάντησε: «Έχουμε αρκετά ονόματα. Το πόσο κοντά ή μακριά είναι δεν μπορούμε να το πούμε. Δεν κάνω εγώ τις επαφές, αλλά η διοίκηση μεριμνά. Δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση. Πάντως γίνονται διεργασίες».