Πολιτική
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 22:33

Σε Καστελόριζο και Σύμη ο Π. Κουρουμπλής

Το Καστελλόριζο και τη Σύμη θα επισκεφτεί την Κυριακή και την Δευτέρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Στ. Ράπτη.

Το Καστελόριζο και τη Σύμη θα επισκεφτεί την Κυριακή και την Δευτέρα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Στ. Ράπτη.

Ο κ. Κουρουμπλής θα επισκεφτεί αύριο στις 11.15 το Λιμενικό Σταθμό Μεγίστης, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Δημαρχείο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον αντιδήμαρχο του νησιού. Στη συνέχεια  θα αναχωρήσει στις 12.30 για τη Νησίδα Ρω όπου θα επισκεφτεί το Φυλάκιο.

Την Δευτέρα στις 09.00, ο κ. Κουρουμπλής θα αναχωρήσει για τη Στρογγυλή όπου θα επισκεφτεί αντίστοιχα το Φυλάκιο του νησιού, ενώ στις 10.20 θα αφιχθεί στη Σύμη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση στο Λιμεναρχείο της Σύμης.