Auto
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 10:16

Audi: Επιλογή ισχύος με πλούσιο εξοπλισμό

Μία νέα, ισχυρή έκδοση για το Audi A4 allroad quattro, η δίλιτρη βενζινοκίνητη των 252 ίππων, διατίθεται στην ελληνική αγορά. Με τιμή 51.680 ευρώ, το Audi A4 allroad quattro 2.0 TFSI MHEV S tronic χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακό design, φωνάζοντας «πάμε να φύγουμε». 

Από την έντυπη έκδοση

Μία νέα, ισχυρή έκδοση για το Audi A4 allroad quattro, η δίλιτρη βενζινοκίνητη των 252 ίππων, διατίθεται στην ελληνική αγορά. Με τιμή 51.680 ευρώ, το Audi A4 allroad quattro 2.0 TFSI MHEV S tronic χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακό design, φωνάζοντας «πάμε να φύγουμε». Εμπρός δεσπόζει η εμβληματική μάσκα Singleframe με τα κάθετα χρωμιωμένα στοιχεία, περιμετρικά τα τονισμένα τόξα στους θόλους των τροχών, οι συμπαγείς σπορ αναλογίες και τα διάφορα προστατευτικά, ενώ πίσω ο διαχύτης και τα λογότυπα allroad συνθέτουν ένα πανέμορφο αυτοκίνητο.

Με άπλετους χώρους για οδηγό και επιβάτες, το υπερυψωμένο αμάξωμα (επιπλέον 34 χλστ. αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος σε σχέση με το A4 Avant) εγγυάται απροβλημάτιστα περάσματα σε χώμα και λάσπη. Υψηλά αποθέματα ροπής (370 Nm από τις 1.600 έως τις 4.500 σ.α.λ.), 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα, τελική στα 246 χλμ./ώρα. Στάνταρ μόνιμη τετρακίνηση quattro με μηχανικό κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με κατανομή 60% στον πίσω άξονα και 40% στον μπροστινό.

Ανάλογα με τις συνθήκες το ποσοστό μπορεί να μεταβληθεί έως 85% στον πίσω άξονα και έως 70% στον εμπρός. Στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic με επτά σχέσεις.

Μέσω του Audi drive select o οδηγός έχει στη διάθεσή του την επιπρόσθετη λειτουργία offroad, ενώ προαιρετικά υπάρχει διαθέσιμη ανάρτηση με ηλεκτρονικό έλεγχο απόσβεσης. Το Audi virtual cockpit (προαιρετικό) περιλαμβάνει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων υψηλής ανάλυσης, διάστασης 12,3 ιντσών, απεικονίζοντας με έναν ευφάνταστο τρόπο τις πληροφορίες. Φυσικά, όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που υπάρχουν στην γκάμα του A4 είναι επίσης διαθέσιμα και στο A4 allroad quattro.