Αθλητικά
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018 23:22

«Ναυάγιο» του Ολυμπιακού στην Ισπανία

Ο χειρότερος εφετινός Ολυμπιακός συνετρίβη επί ισπανικού εδάφους από την Μπασκόνια (86-54) και προβλημάτισε με την εικόνα του.

Ο χειρότερος εφετινός Ολυμπιακός συνετρίβη επί ισπανικού εδάφους από την Μπασκόνια (86-54) και προβλημάτισε με την εικόνα του.

Η ελληνική ομάδα υπέστη «καθίζηση» στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έμεινε χωρίς καλάθι για περίπου 8 λεπτά! Τραγικά τα ποσοστά στην επίθεση για τους «ερυθρόλευκους», που ενώ βρέθηκαν να προηγούνται στο πρώτο μέρος με πολύ καλή εμφάνιση (21-16), από την δεύτερη περίοδο άρχισαν σιγά-σιγά να χάνουν το ρυθμό τους και να μη μπορούν να συνδεθούν με το αντίπαλο καλάθι.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παραδόθηκε «άνευ όρων» στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήταν απογοητευτική σε όλους τους τομείς, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τους Πειραιώτες, μετά από αυτή στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ κι αν μη τι άλλο έδειξαν ότι βρίσκονται σε... κακό φεγγάρι.

Παίκτες και τεχνικό τιμ, πάντως, πρέπει να μαζέψουν γρήγορα «τα κομμάτια τους» καθώς ακολουθεί η διαβολοβδομάδα στην Euroleague, με δύο δύσκολα ματς, αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Τρίτης (16/01) με την Μακάμπι στο ΣΕΦ, ενώ την Πέμπτη (18/01) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ρωσία για το ματς με την Κίμκι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» του Ολυμπιακού με 13 πόντους. Από τους Ισπανούς, ο Βόιτμαν τελείωσε το ματς με 19 πόντους, ενώ από 13 πέτυχαν οι Μπομπουά και Ποιριέ.