Αθλητικά
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 10:14

Παναθηναϊκός: «Βλέπει» Πανιούκοφ, περιμένει για Τσουκαλά

Δύο περιπτώσεις παικτών εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός τα τελευταία 24ωρα.

Δύο περιπτώσεις παικτών εξετάζει σοβαρά ο Παναθηναϊκός τα τελευταία 24ωρα.

Οι «πράσινοι» προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενισχυθούν, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο δεύτερο γύρο της Super League ενόψει και των επικείμενων αποχωρήσεων βασικών τους παικτών.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον 23χρονο διεθνή με την Ελπίδων της Ρωσίας στράικερ, Αντρέι Πανιούκοφ και στον Έλληνα αμυντικό μέσο, Ανδρέα Τσουκαλά, που έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πανιούκοφ ανήκει στο δυναμικό της Ζενίτ, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του απασχολεί σοβαρά το «τριφύλλι». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης «καίγεται» για επιθετικό περιοχής και ο νεαρός Ρώσος θεωρείται ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα.

Στη Ζενίτ δεν έχει παρά ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, εξαιτίας της πληθώρας επιλογών στο ρόστερ της και αγωνίζεται ως επί το πλείστον στη δεύτερη ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, όπου είναι πρώτος σκόρερ με 12 γκολ σε 15 ματς.

Οι πληροφορίες για τον παίκτη αναφέρουν ότι είναι γρήγορος και γκολτζής, ενώ το κόστος είναι μηδαμινό καθώς η Ζενίτ τον παραχωρεί ως δανεικό με πληρωμένο το συμβόλαιό του.

Πιο απλή, εφόσον μείνει ελεύθερος, μοιάζει η περίπτωση του Τσουκαλά. Ο 29χρονος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, μιας και δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Σάββα Παντελίδη κι εφόσον συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να τον κάνει δικό του.

Οι Αρκάδες αναμένεται να σεβαστούν την επιθυμία του έμπειρου ανασταλτικού μέσου και σύμφωνα με πληροφορίες θα τον αφήσουν ελεύθερο να επιλέξει την επόμενη ομάδα του. 

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να παρακολουθεί την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με κάποιες διαρροές με τον παίκτη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναμφισβήτητα η υπόθεση συνδυάζεται και με την επικείμενη πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον οποίο παίζουν στην ίδια θέση.