Αθλητικά
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2006 17:38

Απάντηση ΚΑΕ Ολυμπιακός στους επικεφαλής του ΠΑΟΚ για τον Μουλαομέροβιτς

Για μετάθεση ευθυνών κάνει λόγο η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζοντας την έκπληξη της για τις δηλώσεις του επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Διονύση Ψωμιάδη, με αφορμή τη μεταγραφή του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς στον Ολυμπιακό.

Ο κ. Ψωμιάδης κατηγόρησε ευθέως τον ισχυρό άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, κάνοντας λόγο για αρπαγή του παίκτη, αλλά και τον μάνατζερ του Μουλαομέροβιτς, Κώστα Παπαδάκη.

«Προδοθήκαμε από τον Ολυμπιακό. Από συγκεκριμένο άνθρωπο του Ολυμπιακού», τόνισε σε δηλώσεις του ο Διονύσης Ψωμιάδης και πρόσθεσε: «Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο ενδεδειγμένος».

«Ζούμε σε μια χώρα που ο χρηματισμός είναι το κυρίαρχο, για κάποιους άλλους, όμως, είναι το ήθος. Μας πήρανε τον Μούλα και τι έγινε; Δεν μπορούνε να μας πάρουνε το ήθος μας. Μπορεί να είμαστε πικραμένοι, απογοητευμένοι δεν θα κάνουμε, όμως, το χατίρι κανενός. Θα μείνουμε να εξυγιάνουμε την ΚΑΕ», συμπλήρωσε.

«Με έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του κ. Διονύση Ψωμιάδη και τις κατηγορίες του σε βάρος του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και του Συλλόγου μας», αναφέρει από την πλευρά της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, διευκρινίζοντας ότι δεν έπαιξε κανένα απολύτως παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

« Ο καλαθοσφαιριστής Νταμίρ Μουλαομέροβιτς προτάθηκε σε μας από τον εκπρόσωπό του, ο προπονητής μας έδωσε τη συγκατάθεση του για να πάρει θέση στο ρόστερ μας κι από τη στιγμή που δεν δεσμευόταν βάσει συμβολαίου με καμία ομάδα, του προτείναμε συνεργασία ως το τέλος της σεζόν. Πρόταση την οποία κι αποδέχτηκε», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός και σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Το ύφος και το ήθος των παραγόντων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι γνωστό και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να χρησιμοποιεί δημόσια υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των ανθρώπων της ομάδας μας. Με τους ίδιους ανθρώπους συνεργάστηκαν πέρσι οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη μετεγγραφή του καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Βασιλόπουλου, εισπράττοντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Μάλλον πέρσι, ο κ. Αγγελόπουλος ήταν και καλός άνθρωπος και σωστός παράγοντας».

«Ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης, θέλοντας να καλύψει τα δικά του λάθη και τις δικές του αδυναμίες, προσπάθησε να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες. Δυστυχώς γι’ αυτόν, η απόπειρά του δεν είναι δυνατόν να γίνει πιστευτή από κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.