Mag
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 14:24

Σε Westeros μετονομάστηκε προσωρινά το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ

Την ευκαιρία να προσγειωθούν στο Westeros έχουν οι λάτρεις της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», για λίγες ακόμη ημέρες.

Την ευκαιρία να προσγειωθούν στο Westeros έχουν οι λάτρεις της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», για λίγες ακόμη ημέρες.

Το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ στην Ιρλανδία μετονομάστηκε σε Westeros για τον μήνα Δεκέμβριο, από την ομώνυμη τοποθεσία όπου λαμβάνει χώρα το «Game of Thrones».

Αν και στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπέλφαστ δεν υπάρχουν… ιπτάμενοι δράκοι, από τις αρχές του μήνα οι ταξιδιώτες οι οποίοι φθάνουν στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας αντικρίζουν την πινακίδα «Καλώς Ήρθατε στο Westeros», σύμφωνα με την εφημερίδα Belfast Telegraph.

Η αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου συνέπεσε με την κυκλοφορία της έβδομης σεζόν του «Game of Thrones» σε Blu-Ray και DVD.

Η ευρύτερη περιοχή του Μπέλφαστ αποτελεί κεντρική τοποθεσία για τα γυρίσματα της σειράς, ωστόσο η πόλη δεν είναι η μοναδική περιοχή που αξιοποιεί τον «πυρετό» του «Game of Thrones».

Το κάστρο Βαρντ στη Βόρεια Ιρλανδία, το οποίο παρουσιάζεται ως κατοικία της οικογένειας Σταρκ στη σειρά, φιλοξένησε το Φεστιβάλ Winterfell τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά το έντονο ενδιαφέρον για επισκέψεις σε μέρη της Ισλανδίας, της Μάλτας και της Κροατίας, στα οποία γυρίστηκαν σκηνές για την έκτη σεζόν του «Game of Thrones», αρκετά πρακτορεία τουρισμού άρχισαν να προσφέρουν πολυτελείς περιηγήσεις σε πόλεις σε όλο τον κόσμο για τους θαυμαστές της σειράς, σύμφωνα με τον ιστότοπο Conde Nast Traveler.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Conde Nast Traveler, Belfast Telegraph