Αθλητικά
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2006 12:19

Τα ξένα sites για τη χθεσινή ισοπαλία του Ολυμπιακού

Στο αρνητικό ρεκόρ του Ολυμπιακού στους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες (23 ήττες - 6 ισοπαλίες) και στην εκπληκτική εμφανιση του Αντώνη Νικοπολίδη αναφέρονται τα ξένα sites σχολιάζοντας τον χθεσινό ισόπαλο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Υahoo: Η Σαχτάρ έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Σε ένα ολοζώντανο παιχνίδι, Σαχτάρ και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ματς του τέταρτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

skysports: Η Σαχτάρ και οι Έλληνες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Η Σαχτάρ του Ντόνετσκ επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι ώστε να αποσπάσει το 2-2 από τον Ολυμπιακό στην Ουκρανία. Οι Έλληνες γίγαντες διατήρησαν το εκπληκτικό, που τους θέλουν να μην έχουν κερδίσει ποτέ σε εκτός έδρας αγώνα, καθώς η Σαχτάρ επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι.

UEFA: Η πεισματάρα Σαχτάρ "κουκούλωσε" τον Ολυμπιακό. Η Σαχτάρ δεν μπόρεσε να αποσπάσει την πρώτη της νίκη για τον τέταρτο όμιλο λόγω της καταπληκτικής εμφάνισης του τερματοφύλακα Αντώνη Νικοπολίδη που χάρισεε στον Ολυμπιακό το 2-2 στην Ουκρανία.

Goal: Ο Ολυμπιακός κέρδισε βαθμό αλλά ακόμα αναζητά την εκτός έδρας νίκη. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο φορές με γκολ των Μιχάλη Κωνσταντίνου και Νέρι Καστίγιο σε κάθε ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε για μια ακόμα φορά να αποσπάσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη σε 29 απόπειρες. Η Σαχτάρ ισοφάρισε τον αγώνα δύο φορές με τους Ματουζάλεμ και Μαρικά να σκοράρουν σε κάθε ημίχρονο αντίστοιχα.

AS: Οι Ουκρανοί και οι Έλληνες εξυπηρέτησαν τη Βαλένθια αφού είναι τρίτοι και τέταρτοι έχοντας ένα βαθμό, με τη Ρόμα να είναι μπροστά με τρεις και η Βαλένθια με έξι. Η Σαχτάρ και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Βαλένθια.

Marca: Ο Ολυμπιακός έδωσε τη νίκη στη Σαχτάρ που πήρε μόνο το 2-2. Κυριάρχησε στον αγώνα, είχε καλύτερες ευκαιρίες για γκολ αλλά πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη.