Πολιτική
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2006 07:00

Πρόγνωση καιρού

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, τοπικές ομίχλες το πρωΐ κα ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ, τοπικά θα υπάρχουν ομίχλες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Το πρωΐ τοπικά θα υπάρχουν ομίχλες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιοριχμένη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου Στη Νότια Κρήτη, η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ τοπικά θα υπάρχουν ομίχλες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Ζεστό και υγρό με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Τις πρωϊνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Ανεμοι: Στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.