Πολιτική
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2006 14:09

Παπανδρέου: Οσο νωρίτερα οι εκλογές, τόσο καλύτερα

Την ανησυχία του για την πορεία της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Eκανε λόγο για πολιτική και ηθική κρίση και τόνισε ότι κανένας δεν δέχεται το διασυρμό της χώρας από την κυβέρνηση, η οποία όπως είπε, δημιουργεί σκάνδαλα και προβλήματα ενώ απαξιώνει τους θεσμούς.

Ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και επιζήμια για τον τόπο, ενώ η Ελλάδα της περηφάνειας, όπως ανέφερε, σήμερα λοιδορείται. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για τα φαινόμενα της διαφθοράς τα οποία, όπως υπογράμμισε δεν μπορεί να αντιμετωπιστούν αφού δημιουργούνται από την ίδια κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είπε, δεν έχει τη βούληση να αντιμετωπίσει τη διαφθορά αφού είναι μέρος του προβλήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επίσης, άσκησε κριτική για τα θέματα της απογραφής της οικονομίας και της Παιδείας, ενώ έκανε λόγο για αναξιοπιστία αφού, όπως ανέφερε, άλλα είχαν υποσχεθεί και άλλα κάνουν. Η Ελλάδα αδικείται, αξίζει καλύτερα και έχει άλλο δρόμο που θα τον επιλέξει στις εκλογές, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου. «Οσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ