Την έκτη κατά σειρά συνάντηση είχαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Σότσι της Μαύρης θάλασσας οι πρόεδροι της Ρωσίας και Τουρκίας. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν υποδέχτηκε τον Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Πράγματι είμαστε πολύ κοντά, όπως είπατε, μία ώρα και κάτι διαδρομή...». Μόσχα και 'Αγκυρα επιχείρησαν αυτή τη φορά να συντονίσουν τα ρολόγια τους και να κάνουν «επιθεώρηση των διμερών σχέσεων», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Την έκτη κατά σειρά συνάντηση είχαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Σότσι της Μαύρης θάλασσας οι πρόεδροι της Ρωσίας και Τουρκίας. Ο Βλάντιμιρ Πούτιν υποδέχτηκε τον Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας: «Πράγματι είμαστε πολύ κοντά, όπως είπατε, μία ώρα και κάτι διαδρομή». Μόσχα και Άγκυρα επιχείρησαν αυτή τη φορά να συντονίσουν τα ρολόγια τους και να κάνουν «επιθεώρηση των διμερών σχέσεων», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Ο Τ. Ερντογάν τόνισε ότι αίρονται οι περιορισμοί και ότι οι τουρκικές μελιτζάνες, οι ντομάτες και τα ρόδια επανέρχονται στη ρωσική αγορά. Αναφορικά με το πυραυλικό σύστημα S-400, ο Τούρκος πρόεδρος εξήγησε: «Συμφωνήσαμε με τη Ρωσία, τα έγγραφα υπογράφηκαν. Υπάρχουν κάποια τεχνικά ζητήματα, θα τα συζητήσουμε μαζί και με ειδικούς από το υπουργείο 'Αμυνας. Θέλουμε να κάνουμε βήματα ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να το υλοποιήσουμε».
Σχετικά με το στρατηγικής σημασίας έργο κατασκευής του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από τη Ρωσία προς την Τουρκία, με διακλάδωση προς τα τουρκοελληνικά σύνορα, τονίστηκε ότι οι εργασίες κατασκευής στα ρωσικά ύδατα έχουν ολοκληρωθεί, απομένει το τμήμα της τουρκικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης, και σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο αγωγός θα βγει στο τουρκικό έδαφος τον ερχόμενο χρόνο.
Το μεγαλύτερο μέρος των διμερών συνομιλιών που διήρκησαν τέσσερις και πλέον ώρες αφιερώθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, στη Συρία. Ο συριακός στρατός με την ουσιαστική συμβολή των ρωσικών δυνάμεων ανέκτησε τον έλεγχο μεγάλου μέρους του εδάφους της χώρας και το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι η μεταπολεμική κατάσταση. Ο κ. Ερντογάν εκφράστηκε θετικά για την κοινή διακήρυξη των κ.κ. Πούτιν και Τραμπ για τη Συρία, πρόσφατα στο Βιετνάμ. Δήλωσε ότι εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στις διαβουλεύσεις της Αστάνα που διεξάγονται με πρωτοβουλία της Ρωσίας, του Ιράν και της Τουρκίας, ενώ δεν εξέφρασε αντίρρηση για τη σύγκληση ενός συνεδρίου πανεθνικής συζήτησης από όλες τις ομάδες της Συρίας.