Αθλητικά
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 19:45

Μπάσκετ: Ίδρωσε με Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνάντησε μεγάλη αντίσταση από το μαχητικό Ρέθυμνο, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο εξάλεπτο της αναμέτρησςης και πρωταγωνιστές τους Αμερικανούς Ρόμπερτς - Τόμπσον νίκησε στο άδειο ΣΕΦ τους Κρήτες 90-72, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός συνάντησε μεγάλη αντίσταση από το μαχητικό Ρέθυμνο, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο εξάλεπτο της αναμέτρησης και πρωταγωνιστές τους Αμερικανούς Ρόμπερτς - Τόμπσον νίκησε στο άδειο ΣΕΦ τους Κρήτες 90-72, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμβάδιζαν ως το 30ό λεπτό με τους φιλοξενούμενους (21-19, 39-39, 69-65), αλλά με ένα σερί 12-0 στο τέλος της τέταρτης περιόδου πήραν προβάδισμα ασφαλείας και κατόρθωσαν να φτάσουν στην τέταρτη νίκη σε πέντε συναντήσεις στην ελληνική Λίγκα.

Ο Ρόμπερτς έκανε την καλύτερη εμφάνισή του έως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 18 πόντους και 6 ασίστ, ενώ το ίδιο καλός και πρωτεργάτης στο ξέσπασμα της ομάδας του στην τελευταία περίοδο ήταν ο Τόμπσον, που σημείωσε με 16 πόντους.

Να σημειωθεί ότι απόψε έκανε ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» ο Κάιλ Γουίλτζερ, ο οποίος αγωνίστηκε για 4:44΄΄ και αστόχησε σε ένα σουτ δύο πόντων. 

Από το άκρως αξιόμαχο Ρέθυμνο πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρόμπερτσον με 14 πόντους, ενώ τον ακολουθήσαν οι Άρμστεντ με 13 και Ντάνιελς με 12 πόντους.