Κόσμος
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 22:23

Πληροφορίες για έξι νεκρούς στο περιστατικό στο Μανχάταν

Πληροφορίες για έξι νεκρούς στο περιστατικό με το όχημα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Κατά την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, χωρίς να διευκρινίζεται ο αριθμός τους.

Πληροφορίες για έξι νεκρούς στο περιστατικό με το όχημα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Κατά την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, υπάρχουν αρκετοί νεκροί και πολλοί τραυματίες, χωρίς να διευκρινίζεται ο αριθμός τους.

Σύμφωνα με το Associated Press, το οποίο επικαλείται αξιωματούχο που δεν κατονομάζεται, οι νεκροί ανέρχονται σε έξι και οι τραυματίες είναι εννέα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, όχημα εισήλθε σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο στην οδό West, βόρεια της οδού Chambers στο Μανχάταν, πέφτοντας πάνω σε πλήθος ανθρώπων.

Κατόπιν, το όχημα -ένα νοικιασμένο φορτηγάκι- έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο, τραυματίζοντας δύο παιδιά και δύο ενήλικες που επέβαιναν σε αυτό.

Ο οδηγός, 29 ετών, ο οποίος κρατούσε ένα αεροβόλο και ένα όπλο του πέιντμπολ, δέχθηκε εν συνεχεία πυρά από αστυνομικούς και βρίσκεται υπό κράτηση.

Το FBI αντιμετωπίζει ως τρομοκρατική επίθεση το περιστατικό, για το οποίο ενημερώθηκε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

naftemporiki.gr