Αθλητικά
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2006 13:37

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα

Ανακοίνωση για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των Πρωταθλητών Ελλάδος, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να τη στηρίξουν. Στην ανακοίνωση επίσης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κάνει λόγο για σκόπιμη διόγκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τις ήττες από Ρόμα και Ατρόμητο.

«Τα μη αναμενόμενα αρνητικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγώνων του Ολυμπιακού, με τη Ρόμα και τον Ατρόμητο, δημιούργησαν ένταση, που εντέχνως έχει προβληθεί και διογκωθεί, τη στιγμή που η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και συνεχίζει την προσπάθεια στο πλαίσιο του Champions League», αναφέρει η ανακοίνωση της πειραιώτικης ΠΑΕ.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ παρακολουθεί στενά τα αίτια της αγωνιστικής αστοχίας και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, προς πάσα κατεύθυνση και χωρίς διακρίσεις, για την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας.

Καλεί τους φιλάθλους μας να συνεχίσουν, με θετικές ενέργειες, να στηρίζουν και από την δική τους πλευρά την ομάδα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.