Πολιτική
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2006 15:59

Ευ. Βενιζέλος: «Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν ουσιαστικό και όχι παραπολιτικό»

«Το αντικείμενο της συζήτησης δεν ήταν οι διαρροές, ήταν ουσιαστικό και όχι παραπολιτικό», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτηθείς για όσα διεμείφθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο σημερινής συνεδρίασης υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου, στην οποία πήραν μέρος η κα Αννα Διαμαντοπούλου και οι κ.κ. Παπαϊωάννου, Οθωνας, Βαλασόπουλος και Ρόγκας, και ερωτηθείς για το «αν έσπασε ο πάγος» με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος παρατήρησε πως «δεν υπήρξε ποτέ πάγος».

«Δεν ασχολούμαι», ήταν εξάλλου, η απάντηση του κ. Βενιζέλου στην ερώτηση αν χρειάζονται αλλαγές προσώπων στο ΠΑΣΟΚ.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, εργαζόμαστε για να διαμορφώσουμε τις τελικές μας προτάσεις για την επόμενη τετραετία που θα είμαστε κυβέρνηση», δήλωσε από την πλευρά του ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «η ανταλλαγή απόψεων και διαφορετικών θέσεων, στο βαθμό που οδηγούν σε σύνθεση, είναι προϋπόθεση λειτουργίας των κομμάτων όπου γης και όχι μόνο στην Ελλάδα».

«Ο,τι γίνεται εντός των πλαισίων του κόμματος το θεωρώ υγιές και δεν μπαίνω σε λογικές παραπολιτικής», τόνισε επίσης ο κ. Παπαϊωάννου, διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξε κανένα κλίμα αμηχανίας στη σημερινή συνεδρίαση.

Αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης υπό τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν η περαιτέρω επεξεργασία των προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ για τη δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση, την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη.