Κοινωνία
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 13:46

Με 14 μαχαιριές δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό στο Β' Νεκροταφείο

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι δέχθηκε, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, η 32χρονη υπάλληλος της Α΄ ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Δεκατέσσερα χτυπήματα από μαχαίρι δέχθηκε, σύμφωνα με το πόρισμα  του ιατροδικαστή, η 32χρονη υπάλληλος της Α΄ ΔΟΥ Πειραιά που βρέθηκε δολοφονημένη χθες το απόγευμα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα βαθιά τραύματα είναι από τέσσερις μαχαιριές και τα υπόλοιπα είναι επιφανειακά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι μαχαιριές αυτές δείχνουν το μένος του δράστη για την άτυχη γυναίκα.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Ο πατέρας του θύματος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ζήτησε «να βγει σήμερα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις είχε το παιδί στα χέρια του».

«Αυτός ήταν πληρωμένος δολοφόνος, πισώπλατα το σκότωσε το παιδί, όχι στα ίσια. Ορκίζομαι στη μνήμη και στον τάφο του παιδιού μου ότι όποιος και να 'ναι θα τον σκοτώσω, και μες στη φυλακή θα πάω και θα τον σκοτώσω», πρόσθεσε. 

Εν τω μεταξύ, συγκλονισμένος από τη βάναυση δολοφονία δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής και γνωστοποίησε ότι σε επικοινωνία του με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ  ανέφερε ότι οι υπηρεσίες της Αρχής είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών, προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού εγκλήματος. 

Επίσης, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της ΑΑΔΕ., στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ