Αθλητικά
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 14:35

Ουζουνίδης: Κάποιοι να εκτιμήσουν το όνομα Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του

Για αγωνιστικά θέματα και μη μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova, στο πλαίσιο των καθιερωμένων συνεντεύξεων των προπονητών πριν τη διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής.

Για αγωνιστικά θέματα και μη μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova, στο πλαίσιο των καθιερωμένων συνεντεύξεων των προπονητών πριν τη διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι οι «πράσινοι» έχουν περιέλθει σε δυσχερέστατη θέση και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, επισημαίνοντας ωστόσο ότι είναι αναγκαίο να βρεθούν επενδυτές για να συνεισφέρουν.

Για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΛ είπε ότι η θεσσαλική ομάδα «έχει καλούς παίκτες σαν μονάδες, αλλά ακόμα δεν έχει το σύνολο που πρέπει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα άλλα. Η ΑΕΛ έχει γίνει πιο σφιχτή με τον καινούριο προπονητή»

Όσο για τη στήριξη του κόσμου και αν περιμένει γεμάτη Λεωφόρο; «Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη, την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως με τον ΠΑΣ. Ο κόσμος είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του, κακά τα ψέματα, δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του»

Για τα τωρινά δεδομένα στην ΠΑΕ, είπε: «Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: "κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας". Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει; Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός»

Αναφορικά με το χρέος ανέφερε ότι «δεν τρόμαξα με τους αριθμούς, τους ήξερα. Νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Όχι μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά μόνο υπάρχει».