Αθλητικά
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 13:47

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Χάρις

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) ο Μάνι Χάρις.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) ο Μάνι Χάρις.

Ο νεοαποκτηθείς άσος της ΑΕΚ καθυστέρησε αρκετά να ενσωματωθεί στους «κιτρινόμαυρους» λόγω της συμμετοχής της προηγούμενης ομάδας του, της Ανούι, στους τελικούς του πρωταθλήματος της Κίνας.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε τραυματίας (θλάση) και θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο άσος της Ένωσης δεν έκρυψε ότι γνωρίζει για ποιο λόγο υπέγραψε στους «κιτρινόμαυρους»: «Νοιώθω πανέτοιμος για να γίνω ο ηγέτης της ομάδας. Ξέρω ότι διαθέτουμε κι άλλους σπουδαίους παίκτες, πρέπει να γίνουμε πρώτα ομάδα και να παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη.»

Αναφορικά με τον τραυματισμό του τόνισε: «Δεν είναι κάτι σοβαρό χρειαζόμουν μερικές μέρες ξεκούρασης αλλά είμαι έτοιμος να παίξω», ενώ για τα στοιχεία που έχει πληροφορηθεί σχετικά με την ΑΕΚ είπε:

«Ξέρω ότι είναι μια πολύ ιστορική ομάδα, γνωρίζω παίκτες που έπαιξαν εδώ και μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Γνωρίζω και κάποια παιδιά από την τωρινή ομάδα κι είμαι έτοιμος κι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση».