Αθλητικά
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 12:10

Ταυλαρίδης: «Θα πάει έως το τέρμα η υπόθεση»

Ήσυχος με τη συνείδησή του δήλωσε στο ραδιόφωνο του Sport24 ο Στάθης Ταυλαρίδης, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται.

Ήσυχος με τη συνείδησή του δήλωσε στο ραδιόφωνο του Sport24 ο Στάθης Ταυλαρίδης, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Παναθηναϊκό για τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει πίσω στην καταγγελία που έκανε κατά της ΠΑΕ, μετά την άρνησή του να αποδεχτεί το νέο διακανονισμό που του προτάθηκε για τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ επισήμανε πως η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού απέναντί του δεν ήταν σωστή.

Η τοποθέτηση του έμπειρου παίκτη για την υπόθεση είναι η ακόλουθη: «Στην τελευταία μου συνάντηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο ζήτησα τα μισά χρήματά μου μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις για να μου πει ότι δεν υπάρχει φράγκο. Στις 29 Αυγούστου τους στέλνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να μου απαντήσουν.

Εγώ είμαι νομοταγής δεν έχω μάθει να χρωστάω ευρώ στο κράτος. Πλήρωσα στην εφορία 110.000 ευρώ χωρίς να είναι δική μου υποχρέωση. Τι νομίζετε ότι έχω κάποια μηχανή που κόβει χρήματα. Με πήρε ο κύριος Τουμαζάτος και μου είπε ότι έχω να πάρω 30.000. Για τα χρήματα της εφορίας δεν μου είπε κανείς τίποτα.

Την Δευτέρα με πήρε ο κύριος Διαμαντόπουλος και μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου γιατί θα υπάρξει στάση πληρωμών. Εγώ του είπα ότι θα πάρω το ρίσκο. Με πήρε και ο κύριος Κωνσταντίνου. Δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Θα πάει ως το τέρμα η υπόθεση.

Εγώ έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Από όταν έφυγα από την ομάδα δεν έχει έρθει ένα άτομο να μου πει ότι δεν φέρθηκα καλά. Όλοι μου λένε ότι από την ομάδα δεν μου φέρθηκαν σωστά. Θέλω να είμαι συνεπής απέναντι στα παιδιά μου, στο κράτος, στην μάνα μου και στον πατέρα μου».