Πολιτική
Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2006 17:52

ΠΑΣΟΚ: Περί όνου σκιάς η σύγκρουση Πολύδωρα - Αλογοσκούφη

«Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια διαμάχη μεταξύ των Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών μεταξύ του κ. Β. Πολύδωρα και των κυρίων Γ. Αλογοσκούφη και Π. Δούκα.

Στην πραγματικότητα, η διαμάχη ή σύγκρουση μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών, γίνεται για λόγους επικοινωνιακούς, και ως κύριο στόχο έχει να αποκρύψει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και να αποπροσανατολίσει τους 70 χιλιάδες εργαζόμενους των Σωμάτων Ασφαλείας από τις ουσιαστικές διεκδικήσεις τους», υποστηρίζει ο Τομέας Αυτοδιοίκησης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Αλογοσκούφης υποστηρίζει ότι δεν έχει χρήματα να δώσει, ο κ. Β. Πολύδωρας προσπαθεί να αναγορευθεί σε τιμητή της συνέπειας.

Και οι δύο όμως, είναι πλέον φανερό ότι επιδιώκουν να υπερβούν τις υποσχέσεις της κυβέρνησης τους δίνοντας "ψίχουλα", όπως έλεγαν στο παρελθόν, στους χιλιάδες Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς που έχουν νιώσει στο πετσί τους την κοροϊδία, τον εμπαιγμό και την εξαπάτηση από την σημερινή κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, κανείς από τους δύο δεν μας λέει που βρέθηκαν τα χρήματα για να προσληφθούν 950 Αγροφύλακες με 950 ευρώ εισαγωγικό μισθό, για να επανασυσταθεί ένα αναχρονιστικό σώμα που δεν υπάρχει σε καμιά ευρωπαϊκή χώρα, μόνο και μόνο για να "βολευτεί" η κομματική πελατεία της Ν.Δ. Ας ανακοινώσουν λοιπόν, ότι σταματούν αυτές τις προσλήψεις για να εξοικονομηθούν οι αναγκαίοι πόροι. Η υποτιθέμενη ή πραγματική σύγκρουση που εξελίσσεται μεταξύ των Υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών γίνεται περί "όνου σκιάς"».